Syrové brambory nakrájíme na plátky a trochu opečeme na pánvi na oleji. Promícháme s nakrájenou cibulí a petrželovou natí. Pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme, okmínujeme a necháme půl hodiny odležet. Nachystáme si 4 pláty alobalu. Na každý dáme porci brambor, nahoru položíme pstruha zabaleného v plátcích slaniny. Zvlášť si připravíme žampióny. Oloupeme je a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozpustíme máslo a na něm žampióny podusíme. Těmito žampióny pokryjeme připravené pstruhy. Každého pstruha zabalíme zvlášť. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
Kávová
kapsle obsahuje přesnou dávku sypké kvalitní pražené kávy.
V jedné kapsli najdeme různé množství prvotřídní namleté
směsi. Tu tvoří nejčastěji stoprocentní arabika anebo určitý
poměr druhů směs arabiky a robusty.
Výrobci...
zobrazit článek